eTwinning

   

etwinning logo 656x369

H εφημερίδα μας

Το περιοδικό μας

  da da issue2

Δυτικός άνεμος

Εκδόσεις

roda

"Τα ρόδα της αυγής..." (pdf)

Ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν
στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
του Π.Γ.Π.Π.: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς:
Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι» 

ISBN: 978-618-81862-1-7

Γιορτή αποφοίτησης 2016: Από το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών με... αγάπη

 Μια ξεχωριστή, ζεστή και συγκινητική βραδιά απόλαυσαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2016, μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους στον προαύλιο χώρο του Σχολείου τους. Πρόκειται για τη γιορτή αποφοίτησης της Γ’ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2015 – 2016 του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών.

Με σύμμαχο τη γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους μαθητές συγκινητικές στιγμές από τη διαδρομή τους στα τρία χρόνια του Γυμνασίου, μέσα από προβολή σχετικών βίντεο και ανάγνωση κειμένων, ενώ απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές με τους γονείς τους και ο Σύλλογος Διδασκόντων. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε όλα τα απαραίτητα για το χορταστικό BBQ πάρτι, ενώ ο Σύλλογος Αποφοίτων … φώτισε τη βραδιά με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών κ. Αθανασία Μπαλωμένου, η οποία και απένειμε αναμνηστικά σε κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της η εκδήλωση αυτή να θυμίζει στους μαθητές να παραμείνουν για πάντα παιδιά. Ευχαριστίες και ευχές εξέφρασαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Κολλιόπουλος Γεώργιος και εκ μέρους των μαθητών η Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Σχολείου και απόφοιτη της Γ΄ Γυμνασίου Ιλεάνα Λιαρομμάτη.

Την ευθύνη της οργάνωσης της βραδιάς είχε το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του Σχολείου σε συνεργασία με τη Διευθύντρια κ. Αθανασία Μπαλωμένου και την εκπαιδευτικό κ. Ιωάννα Μιντιλογλίτη. Την επιμέλεια των βίντεο είχε ο μαθητής Φάνης Μεντζελόπουλος, ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο μαθητής Ανδρέας Πανάρετος.

Αυτό που ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν ότι οι μαθητές τόνισαν πως αποχαιρετούν το Γυμνάσιο και φεύγουν για το επόμενο μονοπάτι της ζωής τους με αγάπη… Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια!!!!