eTwinning

   

etwinning logo 656x369

H εφημερίδα μας

Το περιοδικό μας

  da da issue2

Δυτικός άνεμος

Εκδόσεις

roda

"Τα ρόδα της αυγής..." (pdf)

Ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν
στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
του Π.Γ.Π.Π.: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς:
Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι» 

ISBN: 978-618-81862-1-7

Διάκριση του Σχολείου μας στο Σκακιστικό Πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών Δυτικής Ελλάδας 2017

 

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, 10 μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν στην τελική φάση του περιφερειακού ομαδικού μαθητικού πρωταθλήματος της ΕΣΣΠ, που οργάνωσε Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, στο Πάρκο της Ειρήνης (Πανεπιστήμιο Πατρών). Στον μαθητικό πρωτάθλημα συμμετείχαν 61 ομάδες από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και περίπου 300 μαθητές και μαθήτριες.
Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος οι ακόλουθοι 10 μαθητές/τριες μας (διαιρεμένοι σε δυο ομάδες των πέντε ατόμων): Τριάντος Κωνσταντίνος (Γ2), Ζαπάντες Παύλος (Γ1), Σμυρίλιος Φοίβος (Γ2), Κοντοδήμου Βικτώρια (Γ1), Γούδας Κωνσταντίνος (Γ1), Γεωργίου Αναστάσιος (Α1), Σκανδάμης Νικόλαος (Α3), Δημητρέλλος Αθανάσιος (Α1), Φερτάκη Ελευθερία (Α3) και Κατσαράκη Αργυρώ (Α2).
Μια από αυτές τις ομάδες κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των γυμνασίων και προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τον Απρίλιο στο Λουτράκι.
Στην τελική κατάταξη, το Σχολείο μας κατέκτησε την τρίτη θέση με την ομάδα των μαθητών: Τριάντος Κωνσταντίνος (Γ2), Ζαπάντες Παύλος (Γ1), Σμυρίλιος Φοίβος (Γ2), Κοντοδήμου Βικτώρια (Γ1) και Γούδας Κωνσταντίνος (Γ1).
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην 10μελή ομάδα των μαθητών μας, καθώς όλοι επέδειξαν φίλαθλο, συνεργατικό πνεύμα και απαράμιλλο ήθος και δικαιούνται να μοιραστούν τη χαρά της νίκης. Επίσης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τη στατιστική δυσκολία της διάκρισης, καθώς στο διαγωνισμό συμμετείχαν φέτος 61 ομάδες μαθητών από την Δυτική Ελλάδα, ως εκ τούτου, το διαγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλότατο, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά μας στους/τις μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς όλων των συμμετεχόντων σχολείων, καθώς και στους διοργανωτές του διαγωνισμού..

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί του Ομίλου Μαθηματικών
Αθανασία Μπαλωμένου, ΠΕ03,Δ/ντρια ΠΓΠΠ

Δέσποινα Πλώτα, ΠΕ03,