eTwinning

   

etwinning logo 656x369

H εφημερίδα μας

Το περιοδικό μας

  da da issue2

Δυτικός άνεμος

Εκδόσεις

roda

"Τα ρόδα της αυγής..." (pdf)

Ποιήματα και διηγήματα που διακρίθηκαν
στον Β΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό
του Π.Γ.Π.Π.: «Στη γειτονιά μου ή σε τόπους μακρινούς:
Ένα ταξίδι όπου υπάρχουν άνθρωποι» 

ISBN: 978-618-81862-1-7

Διάκριση του Σχολείου μας στο Διαγωνισμό Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Υπόθεση…τίτλου»

per16 17

Το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα που υλοποιείται την τρέχουσα σχολική χρονιά  (2016-2017) στη σχολική μας μονάδα με θέμα: «Μονοπάτια και διαδρομές του νερού..,,,στο βουνό και την πόλη μας», πήρε το 1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό με θέμα: «Υπόθεση…τίτλου», που διοργανώθηκε από το τμήμα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δ.Δ.Ε. Αχαΐας, ανάμεσα σε 81 ευρηματικούς τίτλους που υποβλήθηκαν από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Ο Διαγωνισμός αναζητούσε τους πιο ευρηματικούςτίτλους ως προς την πρωτοτυπία, το ελκυστικό  της διατύπωσης, την ανάδειξη της συνάφειας με το θέμα και την περιεκτική και σύντομη διατύπωση, ανάμεσα σε όλα τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τα οποία υποβλήθηκαν κατά το σχ. έτος 2016-2017.

 

 

1ο ΒραβείοΠειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών «Στο διάβα της βροχής …..βουνά και πόλεις φύτρωσαν!!» με συντονίστριες εκπαιδευτικούς τις κ.κ. Χαλκιοπούλου Αντιγόνη (ΠΕ11) και Πλώτα Δέσποινα (ΠΕ03) και συνεργαζόμενες εκπαιδευτικούς τις κ.κ. Μπαλωμένου Αθανασία (ΠΕ03), Διπλάρη Χριστίνα (ΠΕ05), Σιδηρά Μαίρη (ΠΕ02) και Βουτσινά Νέλλη (ΠΕ04).

 

Η απονομή των βραβείων έγινε σε μια ειδική τελετή στην Αγορά Αργύρη, ημέρα Τρίτη 4 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30, όπου οι μαθητές παρουσίασαν τη δουλειά τους, βραβεύτηκαν και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκόμενους. Ήταν μια όμορφη βραδιά, τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κ. Παπαϊωάννου Ιωάννα, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής  Εκπ/σης για την συμβολή της στην υλοποίηση αυτής της  εξαιρετικής τελετής αλλά και για την αμέριστη βοήθειά της στο χώρο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.  

  

Θέλουμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας για την συμμετοχή τους στον εν λόγω διαγωνισμό καθώς και για την τόσο μεγάλη επιτυχία τους.